Telefoon: 085-7470098
werk@cambios.nl
 

Werknemers

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière?  Wij helpen je graag die stap te maken!

Door ons grote netwerk kunnen wij jou in contact brengen met opdrachtgevers in allerlei verschillende branches. Van kleinere familiebedrijven tot grote multinationals. Hierdoor hebben wij een zeer gevarieerd aanbod uitdagende functies. Staat je droombaan niet tussen onze vacatures? Laat dan je gegevens achter middels een open sollicitatie, wij gaan graag voor je op zoek naar die ene specifieke baan waar jij naar zoekt!

Persoonlijk contact met onze kandidaten en opdrachtgevers is de kracht van Cambios! Een goed cv is mooi en belangrijk maar het is maar een onderdeel van het geheel. Door met jou in contact te komen vormen wij graag een volledig beeld van jou, hierdoor kunnen wij jou succesvol voorstellen bij die ene droombaan die bij jou past.

Snel schakelen is in deze tijd van groot belang. Door de tijd te nemen voor een uitgebreide eerste kennismaking kennen wij onze kandidaten, bij nieuwe vacatures en ontwikkelingen kunnen vervolgens snel schakelen en onze mensen direct bij de juiste opdrachtgever onder de aandacht brengen.

Ervaringen van onze kandidaten